AP
Volledig scherm
© AP

Dit brengen 1,2 miljoen nieuw gelekte Panama Papers naar boven

Twee jaar na het schandaal rond de Panama Papers zijn weer 1,2 miljoen documenten uitgelekt van het omstreden advocatenkantoor Mossack Fonseca. Dat melden De Tijd, Knack en Le Soir, die tot een journalistenconsortium behoren dat de documenten onderzocht. Onder meer stervoetballer Lionel Messi en juwelier Pierre Cartier worden genoemd.

6 reacties

  • Danny Govaerts

    6 jaar geleden
    Als ze eens beginnen met het Spaanse voorbeeld te volgen en beboeten voor belasting fraude. Kan dat toch al iets opbrengen. En dan de herkomst van het geld opsporen.
  • Benny Winters

    6 jaar geleden
    Het zou me niet verwonderen moest de socialistische vakbond er ook bij zijn.
  • jo vandenberghe

    6 jaar geleden
    Nieuws over wat de vorige schandalen opgebracht hebben is heel schaars,en voor deze regering eerder een meevaller.Anders nog er wordt daar in de handen geklapt.
  • Bart Cras

    6 jaar geleden
    Wat maakt het uit??De Belgen of de Belgische firma's die er hun geld hebben Worden toch niet bestraft en als er iets aangedaan word is het een minnelijke schikking met de regering zo dat ze er nog goedkoop van af komen. Of word het bij een in het doofpotje gestoken. Want ohhh waarom de rijke aan hun geld zitten? Dat is niet belgisch
  • Rudy Van Daele

    6 jaar geleden
    betrokkenen zullen weer van niets geweten hebben, en constructies waren volkomen wettelijk. Dit alles met medewerking van onze en Europese politiekers.