"Na de dood van mijn mama bracht de muziek papa en mij weer dichter bij elkaar", zegt Maxine.
Volledig scherm
PREMIUM
"Na de dood van mijn mama bracht de muziek papa en mij weer dichter bij elkaar", zegt Maxine. © Kristof Ghyselinck

Maxine Michiels over haar overspelige vader: "Ik ben héél kwaad geweest, maar ik snap nu hoe de liefde marcheert"

Showbizz"Zingen zit in mijn genen, maar in papa’s voetsporen treden: nee, dank u", zegt Paul Michiels’ dochter Maxine (25). Rodeo-rijdster in de Verenigde Staten worden, dat is haar grote droom. Met de zegen van de papa trouwens. Na de scheiding van haar intussen overleden mama leefden Paul en Maxine lang in onmin, maar vandaag hebben ze een hechte band. "Papa móest weggaan om gelukkig te worden", zegt Maxine in Dag Allemaal.

5 reacties

  • Patrick Rens

    2 jaar geleden
    Wat een nonsens schrijven sommige mensen hier! Nergens een ranch gezien waar de paarden zo verzorgd en geliefd worden. Alles wordt er aangeleerd zodat de paarden dit als spel ervaren en ja, dat ziet er dynamisch uit. De oude paarden genieten van een pensioen op de weide, belangeloos. Zelf ben ik lid van meerdere dierenrechten-organisaties en ik zou nooit rijden waar dieren slecht behandeld worden. Ik rij er al meer dan 20 jaar en ken de ideologie van de uitbaters m.b.t. dierenwelzijn.
  • Mien Miegielsen

    6 jaar geleden
    Inderdaad Hilde Eykens.ik weet niet hoe het nu is. Maar ben er een paar jaar geleden gaan paardrijden met een vriendin. De paarden werden er afgebeuld. De manege was vies en vuil. De toiletten waren niet te aanzien. Zo vuil en versleten
  • peter maas

    6 jaar geleden
    Overspel is overspel,met andere vrouwen in bed duiken zolang je nog getrouwd bent is laf.Ook al is die relatie slecht.Scheid dan eerst voor je met andere vrouwen in bed duikt.
  • Georges Raymaekers

    6 jaar geleden
    Heel veel succes Maxime en de groetjes aan alle Cowboys & Cowgirls van de Gipsy Horses!!!
  • Hilde

    6 jaar geleden
    Ben eens op die ranch geweest, daar zou gaja eens moeten gaan kijken, schandalig hoe die paarden daar staan en bereden worden, zelfs met sporen aan.