Goed nieuws voor bruid die iets te enthousiast zoende op vrijgezellenfeestje

Het verhaal van de tongzoenende bruid tijdens haar vrijgezellenfeestje in Mexico ging vorige week viraal. Vooral omdat de beelden zo aanstootgevend waren voor de familie dat het huwelijk ineens werd geannuleerd. Maar de toekomstige bruidegom zou nu terugkeren op zijn stappen.

Emma Alicia Paz Ayala uit Hermosillo, in het noorden van Mexico, reisde met haar gezelschap speciaal naar de andere kant van Mexico. Maar de wilde beelden van de ontmoeting met een onbekende in een resort in Cancun bleven jammer genoeg niet onder de vriendinnen.

Want zodra het filmpje viraal ging via nieuwssites en sociale media, liet de familie van bruidegom Pablo Torres Gandara weten dat het huwelijk geannuleerd werd. Maar dat leek wat te voorbarig, want nu zou de man zijn overspelige vriendin hebben vergeven.

Pablo en Emma zijn vastbesloten om het incident achter zich te laten en hun toekomst als gehuwd koppel waar te maken. Alle commentaren en opmerkingen die ze de afgelopen week kregen kunnen hen dus niet langer raken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer