AFP
Volledig scherm
© AFP

Vier Thaise voetballertjes "in perfecte gezondheid" gered, reddingsactie opgeschort tot morgen door zuurstofgebrek

Vanmorgen klonk het nog dat het mogelijk dagen zou duren vooraleer de twaalf gestrande Thaise voetballertjes en hun coach uit hun hachelijke situatie bevrijd zouden kunnen worden. Maar kort na de middag Belgische tijd kwam het verlossende nieuws: de eerste twee jongens hebben na weken opnieuw het daglicht gezien. Al snel volgden nog twee andere voetballertjes. Morgen gaat de operatie verder. Ondertussen is het wel weer beginnen regenen. 

26 reacties

  • leen hanssens

    6 jaar geleden
    Ik hoop echt dat ze "allemaal" worden gered.
  • Leon Mertens

    6 jaar geleden
    Veel steun en hopelijk komen ze er allen goed uit en die trainer hoe is het mogelijk met kinderen zover in een grot te kruipen onbegrijpelijk !!
  • Luc Geleyn

    6 jaar geleden
    Waarom wordt er niet 24/24 doorgewerkt ? Klimaat- en werkomstandigheden in een grot zijn toch dag en nacht hetzelfde. Rekening houdend met de hoogdringendheid qua zuurstof en mogelijke (overvloedige) regenval lijkt dit toch een prioriteit
  • Danny Denrappe

    6 jaar geleden
    Veel steun, hopelijk komt het voor allemaal in orde.
  • Nico Herbots

    6 jaar geleden
    wat zullen die blij zijn! ik hoop echt dat ze er allemaal levend uit geraken. Als je zelf een paar van die jonge gasten hebt rondlopen en je beeldt je in dat zij daar zouden zitten, ... de rillingen lopen over je rug.