© REUTERS

Rapster Cardi B is bevallen van een meisje (en laat dat weten met een opvallende knipoog naar Beyoncé)

De Amerikaanse rapster Cardi B (25) is dinsdag bevallen van een meisje. Dat maakte ze plots bekend via haar Instagram. Maandenlang had ze haar zwangerschap geheim gehouden. Maar nu het kindje er is, wil ze dat wel delen met haar fans. Ze maakte haar zwangerschap zelf bekend, met een speelse knipoog naar Beyoncé.

mrra

Haar dochtertje is genoemd naar haar echtgenoot Kiari ‘Offset’ Cephus (26) en heet Kulture Kiari Cephus. Dat schreef ze bij een foto, die doet terugdenken aan de iconische zwangerschapsaankondiging van de Amerikaanse zangeres Beyoncé. Haar foto - met dezelfde setting vol bloemen en dezelfde pose - ging destijds in een mum van tijd viraal.

Cardi B staat bekend om haar verrassingen. De Amerikaanse rapster houdt er niet van om persoonlijke dingen te delen met de wereld, en daarom komen grote mijlpalen in haar leven pas later bovendrijven. Zo bleek in juni dat ze eigenlijk al sinds september 2017 getrouwd is met haar partner Offset. Ook haar zwangerschap verzweeg ze lange tijd, omdat ze ervan overtuigd was dat er negatieve commentaren zouden komen over iets waar zij zo blij mee was.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer