© GMAX AGENCY

Siani ruilt na zes maanden Antwerp in voor Al-Jazira

Royal Antwerp FC heeft woensdag zijn Kameroense middenvelder Sébastien Siani verkocht aan het Arabische Al-Jazira. De 31-jarige voetballer was nog maar sinds januari in dienst van de Great Old.

bap

De Kameroens-Belgische middenvelder genoot zijn opleiding bij RSC Anderlecht. Na uitleenbeurten aan Zulte Waregem, Union en STVV maakte hij in 2011 de definitieve overstap naar FC Brussel na een geslaagde verhuur. In januari 2013 scheidden de wegen met de Brusselse voetbalclub, waarna KV Oostende hem enkele dagen later een contract onder de neus schoof.

Aan de kust kende Siani vijf mooie jaren vooraleer hij in januari van dit jaar naar Antwerp werd getransfereerd. Amper een kleine zes maanden en dertien wedstrijden later kiest hij nu voor Al-Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten. De duur van zijn nieuwe contract en de hoeveelheid van een eventuele transfersom zijn nog niet bekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.