Premier Michel (midden begeleidt de Canadese premier Justin Trudeau (links) en zijn vriendin  Amelie Derbaudrenghien naar de werklunch in het Jubelpark in Brussel.
Volledig scherm
Premier Michel (midden begeleidt de Canadese premier Justin Trudeau (links) en zijn vriendin Amelie Derbaudrenghien naar de werklunch in het Jubelpark in Brussel. © AFP

'Ladies first': galante Canadese premier Trudeau loopt 'boezemvriend' Michel zo voorbij en begroet eerst vriendin

In Canada is een filmpje op sociale media viraal gegaan waarop te zien is hoe premier Trudeau zijn collega en ‘boezemvriend’ premier Michel gewoon voorbij wandelt om eerst uitbundig diens vriendin Amélie Derbaudrenghien te begroeten. De gepasseerde premier kan het grapje wel waarderen en slaat zijn collega joviaal op de schouder.

16 reacties

  • Gilles Standaert

    6 jaar geleden
    Trudeau is er net niet in geslaagd om Canada te veranderen in een pony kamp bestaande uit 1000+ verschillende genders. En de gewone mens moest ze allemaal vanbuiten kennen of anders de gevangenis in.
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Trudeau doet een charmegeste naar de vrouwen toe. Meer is het niet. Hij suikert iedereen rond zijne vinger. Hij werkt aan zijn populariteit.
  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Echte vrienden herken je aan hun spontaniteit, dat zag je hier. zelf bij officiële plechtigheden mag er een grapje gemaakt worden, en iedereen mag er getuige van zijn.
  • Merlijn Picavet

    6 jaar geleden
    Die vent is fake blijkt telkens weer, een cultuurloze brute imitatie van Macron.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Wat een cinema.