Marianne Thyssen.
Volledig scherm
Marianne Thyssen. © AFP

Marianne Thyssen (CD&V) stopt eind 2019 met actieve politiek

CD&V-politica Marianne Thyssen stopt na haar mandaat als Europees Commissaris met de actieve politiek. Dat kondigde ze aan in De ochtend op Radio 1.

89 reacties

  • isolde van den borre

    6 jaar geleden
    niets heeft ze gepresteerd en al zeker niet wat de de sociale gelijkheid binnen Europa betreft. Nog steeds worden massaal werkende burgers uitgebuit omdat bedrijven nog steeds wetten kunnen omzeilen en winsten maken op de kap van de werkmens. ze is gewoon in de praktijk finaal gebuisd maar in financieel opzicht zal ze het groot lot wel gewonnen hebben, dit in tegenstelling tot vele kleine gepensioneerden die moeten rondkomen met een armoedepensioen van 1100 euro
  • Rutten Guy

    6 jaar geleden
    Daarna nog een goed betaald jobke bij de oeso of een multinational. Ze zal moeten bijklussen voor haar pensioen.
  • Gilbert Delbeke

    6 jaar geleden
    Marianne Thyssen kan meegaan met die andere kluns van CD&V, Eric van Rompuy. Ze hebben veel gemeen : beiden niets gepresteerd en goed verdiend met niets te doen.En beide nu een riant pensioen, waar normale mensen alleen maarnmaar van kunnen dromen
  • Ferdinand Nuyts

    6 jaar geleden
    Thyssen haar zakken zijn goed gevuld, en nu plaats maken voor Peeters want met 2 % in Antwerpen dat gaat niet lukken voor burgemeester.
  • Ria Adams

    6 jaar geleden
    Haar bankrekening zal wel gespijsd zijn reken daarbij nog een ontslagpremie nog een paar jaar doorbetaald en dan een enorm groot pensioen die zal niet klagen. En morgen komt er dan eentje van haar soort vertellen dat er geen geld is voor de pensioenen en de aanpassing van de lonen.