AP
Volledig scherm
© AP

Verkeersproblemen in Brussel door NAVO-top: buitenring afgesloten voor doortocht delegaties

De buitenring is vanochtend opnieuw gesloten in Sint-Stevens-Woluwe komende van de E40, om de doortocht mogelijk te maken van de delegaties die deelnemen aan de NAVO-top in Brussel. De tweedaagse top, die gisteren begon, veroorzaakt veel verkeersproblemen in de hoofdstad. Die kunnen nog even aanhouden, waarschuwt Brussels Mobility.

5 reacties

  • Benny De Keyzer

    6 jaar geleden
    Omdat een hoop politici en hun gevolg niet in de file willen aanschuiven tussen het plebs moeten er een hoop wegen afgesloten worden zodat de verkeersknoop nog erger wordt en ik mij hopeloos vast rijd in de file. Hierdoor is het laatste greintje respect dat ik nog had voor die regeringsleiders volledig weg. Kan iemand eens uitrekenen wat heel dat circus kost?!
  • Dimi Gonzalez

    6 jaar geleden
    deze morgend 50 minuten gedaan over 1 km in de regio Wetstraat... het is een circus voor mensen die hier werken!
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Moesten ze Trump VERBIEDEN Amerika te verlaten zoals hij vele mensen weigert in zijn land, zouden er geen opstoppingen zijn bij ons.
  • Luc Deville

    6 jaar geleden
    Wat als een ambulance door de NAVO top niet op tijd bij een slachtoffer geraakt of een dokter geraakt niet op tijd in het hospitaal?
  • Marc Sierens

    6 jaar geleden
    Ze zouden ze beter in het gewoone verkeer laten meerijden,ze zouden dan zien welke ellende we elke dag meemaken,de bende zakkenvullers