Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Website Tax-on-web opnieuw bereikbaar na kabelbreuk, deadline belastingaangifte verlengd tot 15 juli

De online toepassing om je belastingformulier in te dienen, tax-on-web, is opnieuw bereikbaar. De site lag vanmiddag enkele uren plat door een kabelbreuk bij een externe leverancier. De FOD Financiën zat bijzonder verveeld met de situatie en verzekerde dat de deadline om je belastingen elektronisch in te dienen verlengd wordt. Minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) bevestigt dat de nieuwe deadline komende zondagavond 15 juli is.

86 reacties

  • Melissa neyt

    6 jaar geleden
    Wel Peter. Ik gebruik ook liever de tokens in plaats van mijn id. Kan je ook overal op. Pension. Rjv.
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Een dubbele kabelbreuk op de deadline van tax-on-web? Lijkt me erg verdacht. Inloggen doe je via je e-ID en je hebt helemaal géén gebruikersnaam of wachtwoord nodig. Investeren in zo'n e-ID-reader is verantwoord want je hebt je e-ID op meerdere plaatsen nodig (zoals bvb het ziekenfonds, vakbond, ...)
  • censor

    6 jaar geleden
    Kabelbreuk..het kind moet een naam hebben hé....onkunde kun je moeilijk verkopen als minister.
  • Lode Caets

    6 jaar geleden
    Ik heb mijn laatste attest pas 2 weken geleden gekregen, dus ja dan is dat invullen rond de deadline. Deadline is deadline ook de laatste dag, als het niet werkt, is het maar logisch dat het verlengd wordt.
  • Christel Smet

    6 jaar geleden
    Ja se als je alles uitstelt tot de laatste dag kan je wel eens pech hebben. Ik ben met mijn papieren naar de belastingsdienst geweest en heb ze daar laten invullen eind mei of begin juni. Ben 30 min binnen geweest. Dank u en weet direct hoeveel ik terug krijg, wanneer is weer altijd een andere vraag.