Archiefbeeld - Medewerkers van PostNL sorteren pakketjes in het pakkettensorteercentrum.
Volledig scherm
Archiefbeeld - Medewerkers van PostNL sorteren pakketjes in het pakkettensorteercentrum. © ANP

PostNL bouwt twee extra sorteercentra in Vlaanderen

Het Nederlandse postbedrijf PostNL gaat tegen 2020 twee nieuwe hoogtechnologische sorteercentra bouwen in Vlaanderen. De exacte locaties wil PostNL nog niet bekendmaken omdat de contracten nog niet definitief ondertekend zijn. "We willen ons verder verankeren in België en blijven groeien zoals we de afgelopen jaren deden", zegt Rudy Van Rillaer van PostNL. 

24 reacties

  • Stef Jordens

    6 jaar geleden
    PostNL is top, DHL en bpost zijn rampen , geen service voor klanten...
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Waarom kan de Belgische post dit niet doen ? Zijn ze zoveel dommer dan de Nederlanders ? De Nederlanders beweren dit toch altijd en ik begin hen langzamerhand te geloven. Wat is er van de slogan 'jobs jobs jons' geworden ? Of waren het jobs voor Nederlanders, Mr Michel ?
  • Yvan Lissens

    6 jaar geleden
    Het enige wat ik mis bij Post.nl is een afhaalpunt. Misschien kan Post.nl een bod doen op Bpost in de plaats van omgekeerd, zij investeren tenminste in hun toekomst. Bpost slaat enkel zijn tarieven op en wil minder dienstverlening.
  • Patje Moyens

    6 jaar geleden
    En wie gaat er werken???? Een 20tal dik betaalde managers en voor de rest goedkope Oostblokkers of interimmers die voor een hongerloon elke 20sec.een order moeten pikken en moeten plassen in een fles omdat er geen tijd is voor wc bezoek. En dan maar zeggen dat de slavernij twee eeuwen geleden is afgeschaft. Deze investeringen brengen zo goed als niks bij aan onze economie.
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Mooi ,dat is tenminste topservice ,kan dat flut Bpostje van hier niet aan tippen..