Greenyard roept achttien producten met diepgevroren erwten, gebroken bonen of pastinaak terug die in zijn Hongaarse fabriek werden geproduceerd tussen 13 augustus 2016 en 20 juni 2018.
Volledig scherm
Greenyard roept achttien producten met diepgevroren erwten, gebroken bonen of pastinaak terug die in zijn Hongaarse fabriek werden geproduceerd tussen 13 augustus 2016 en 20 juni 2018. © RV

Bedrijf roept reeks diepvriesgroenten terug wegens mogelijke listeriabesmetting

Greenyard roept achttien producten met diepgevroren erwten, gebroken bonen of pastinaak terug die in zijn Hongaarse fabriek werden geproduceerd tussen 13 augustus 2016 en 20 juni 2018. Mogelijk zijn ze besmet met de listeriabacterie, zo meldt het bedrijf.

10 reacties

  • Wim Wenseleers

    6 jaar geleden
    Nog los van de besmetting (die wellicht ook in Belgie had kunnen gebeuren): Wat betekent dan het label met Belgische vlag en opschrift "100% Belgium" of "MADE IN Belgium" dat op bovenvernoemde produkten van Delhaize prijkt? (zie ook foto's van alle teruggeroepen produkten die verspreid werden)
  • censor

    6 jaar geleden
    slecht nieuws voor de rauwkostvreters...kook het halfgaar.
  • Gerry van aerschot

    6 jaar geleden
    dit in eigen land doen kost te veel nu terug roepen kost nog minder, geef alles maar aan andere landen, gaan we dit nog meert mee maken wat maakt het voor hun uit ze eten dat toch niet zelf...
  • Verlé Daniel

    6 jaar geleden
    Gezonde groenten ? Vergeet het maar ! Zelfs bio is besmet. En dat reeds vanaf 2016, begrijpe wie kan !
  • Jan De Maeyer

    6 jaar geleden
    Kan die bacterie overleven op -18 gr?