President Donald Trump na aankomst in Schotland vrijdag met het presidentiële vliegtuig Air Force One.
Volledig scherm
President Donald Trump na aankomst in Schotland vrijdag met het presidentiële vliegtuig Air Force One. © AP

Trump: "Ik ga voor tweede termijn"

De Amerikaanse president Donald Trump stelt zich kandidaat voor de verkiezingen van 2020. Dat zegt hij in de Engelse krant Mail on Sunday. "Het lijkt erop dat iedereen wil dat ik dat doe", aldus Trump. Hij verwacht ook geen serieuze concurrentie van de Democraten. "Ik zie niemand. Ik ken ze allemaal en ik zie niemand."

87 reacties

  • Phil Duncan

    6 jaar geleden
    Domheid kent geen grenzen .
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Inderdaad Bernaerts en Gevers: Clinton heeft de popular vote gewonnen. En de Rode Duivels hebben in Rusland 14,3% meer goals gemaakt dan Frankrijk, maar toch is Frankrijk wereldkampioen.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Hij is verkozen -met bijna 3 miljoen stemmen minder dan zijn tegenkandidate- omdat veel Democraten en onbeslisten geen zin hadden om op Hillary te stemmen en dus maar thuisbleven. Dat zal volgende keer wel anders zijn!
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    @Fons Casteels:::::OK Fons maar dan kan men toch niet zeggen dat het volk hem verkozen heeft. Er is nooit in de geschiedenis van Amerika een President verkozen die zoveel stemmen minder had dan zij tegenstrever. Verder ben ik het eens met U..
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    The Founding Fathers waren geen dommeriken. De tussentijdse verkiezingen van het congres en het huis van afgevaardigden zijn er om te vermijden dat een president teveel macht zou krijgen of een loopje met de democratie zou nemen of domme dingen zou doen - 3 dingen waar Trump in excelleert. Bij de volgende verkiezingen zullen we weten hoe de Amerikanen denken over hun president.