© rr

De Rode Duivels zijn weer in België: “Bedankt voor de geweldige steun”

De Rode Duivels zijn weer in het land nadat ze zaterdag in de kleine finale op het WK voetbal in Rusland de derde plek hebben veroverd. Ze landden zaterdagnacht op Brussels Airport.

LEES OOK. Alles wat u moet weten over de huldiging van de Rode Duivels in Brussel

Op beelden op Twitter is te zien hoe tientallen fans de Rode Duivels ondanks het late uur nog opwachten in Zaventem. Zo neemt Vincent Kompany uitgebreid de tijd om de fans te groeten en met hen op de foto te gaan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Rode Duivels vertrokken zaterdagavond om 22.45 uur uit Sint-Petersburg, na een wedstrijd die ze met 2-0 overtuigend wonnen tegen Engeland. Met de derde plaats op het WK zette de nationale ploeg de beste prestatie van ons land ooit neer.

Zondag wacht de Duivels een laatste drukke dag voor ze aan hun welverdiende vakantie kunnen beginnen. Na een ontvangst op het Kasteel van Laken, is er rond 14 uur een rondrit met open bus in Brussel, van de Kunstberg tot aan de Grote Markt. De tocht bereikt rond 15 uur het stadhuis. De festiviteiten eindigen een tweetal uur later.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.