BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Orkestmeester Hazard en 40.000 uitzinnige fans: herbeleef het feestgedruis bij thuiskomst Duivels

WK voetbalHet fantastische WK van de Rode Duivels zit erop. Nadat ze de bronzen medaille in Rusland in de wacht sleepten, stond er vandaag een heuse parade op het programma. De Belgische selectie werd door Koning Filip en Koningin Mathilde op het Kasteel van Laken ontvangen waarna het met een open bus naar de Grote Markt ging. Daar barstte het feest pas helemaal los. U herbeleeft het hier allemaal! 

109 reacties

  • Kceetje Cleymans

    6 jaar geleden
    T zijn verkiezingen bijna je merk t wel .. triestig
  • Liesbeth Bekaert

    6 jaar geleden
    Man wij Belgen kunnen naast fantastisch voetballen ook serieus goed ZAGEN!
  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    Peter Smets, België is bij mijn weten nog steeds TWEETALIG! Dat niet iedereen even taalvaardig is, is te begrijpen. Maar dat in tweetalig Belgie op een tweetalig Belgisch feest voor de tweetalige Belgische ploeg enkel Frans wordt gesproken is onaanvaardbaar. Als dat voor jou ruzie stoken of Vlaams nationalisme is dan is dat voor jou rekening. Voor mij zijn dat gewoon naakte feiten. En eigenlijk is België drietalig, de Duitstalige gemeenschap wordt nog meer in het verdomhoekje geduwd.
  • alois philipsen

    6 jaar geleden
    Nog een geluk dat de 6,5 miljoen Vlamingen frans spreken en verstaan toespraken waren anders enkel voor de Franstaligen.
  • Iyad Bader

    6 jaar geleden
    de volgende keer schakelen we frankrijk in de eerste ronde uit .