De Franse president Emmanuel Macron springt op wanneer Frankrijk de wereldbeker wint. President Poetin (uiterst links) en Fifa-president Gianni Infantiono, zijn een stuk minder uitbundig.
Volledig scherm
De Franse president Emmanuel Macron springt op wanneer Frankrijk de wereldbeker wint. President Poetin (uiterst links) en Fifa-president Gianni Infantiono, zijn een stuk minder uitbundig. © EPA

Vreugde bij president Macron kan niet op bij Franse WK-winst

De Franse president Macron heeft de WK-winst van de Fransen uitbundig gevierd vanaf de eretribune waar hij samen met zijn vrouw, de Kroaatse president, de Russische president Poetin en Fifa-baas Gianni Infantiono de WK-finale tussen Frankrijk en Kroatië bijwoonde.

35 reacties

  • Dalisz Fara

    6 jaar geleden
    Haha wat laten die Belgen zich toch kennen zeg. Wees eens fair dat het een belachelijk idee is dat de scheids of de FIFA omgekocht zouden zijn. Hou op met stoppen naar het zoeken van excuses en wees eens zo groot om te erkennen dat Frankrijk meer klasse heeft dan de RD.
  • Youri Leroy

    6 jaar geleden
    Verdiend Wereldkampioen
  • Didi Bellens

    6 jaar geleden
    Spijtig en zeker niet verdiend.
  • Jonas Gent

    6 jaar geleden
    Een narcistje, die Macron! Vond het gisteren ook nodig om een opvallende rol te spelen, terwijl die eigenlijk voor de spelers was weggelegd. Belachelijke vent met een grote mond, maar heel zijn land is één grote chaos!
  • leen hanssens

    6 jaar geleden
    Goe gek. Gelukkig is de voetbalgekte gedaan.