AFP
Volledig scherm
© AFP

Iker Casillas maakt VAR met de grond gelijk (en krijgt bijval van oude rivaal)

WK voetbalFrankrijk pakte gisteravond zijn tweede wereldtitel in de geschiedenis, maar zonder slag of stoot verliep dat niet. Vooral in de eerste helft hadden de mannen van Didier Deschamps het allerminst onder de markt tegen een gretig Kroatië, maar twee licht toegekende stilstaande fases hielpen de Haantjes in het gareel. Iker Casillas was één van de vele twitteraars die hun ongenoegen lieten blijken.

93 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    De VAR is zeker geen slechte beslissing maar zoals het nu gegaan is alleen nog maar in de finale is een ware schande!!
  • WIM Pieters

    6 jaar geleden
    ach viviane er is nog een groot verschil tss slecht voetbal en lelijk spel spelen met elf achter de bal en het liefst in de 16... je zou beter naaien of breien ipv je onbeduidende nietszeggende waardeloze mening te spuien over voetbal terwijl je er blijkbaar niets van kent tjonge jonge
  • Hubert Vanmechelen

    6 jaar geleden
    - Het is verbluffend dat camera's kunnen gebruikt worden om dingen in goede banen te leiden. Maar men moet wel willen! Beelden waarbij er vol op de enkel wordt gestaan van een speler die buiten de lijnen ligt, voor verzorging, spreekt boekdelen. Gans de wereld heeft deze fase gezien en onbegrijpelijk zonder enig gevolg. Qua arbitrage is er nog een lange weg af te leggen !
  • joyce vermaelen

    6 jaar geleden
    Als je springt en je komt naar beneden dan komen je armen ook naar beneden. Matuidi staat op 50cm afstand dus Perisic kan die bal niet zien aankomen. Als je het in slow motion bekijkt raakt hij inderdaad de bal MAAR bekijk het op normale snelheid en je ziet dat hij een normale beweging maakt met zijn arm die ieder van ons zou maken als hij neerkomt na een sprong.
  • dirk caels

    6 jaar geleden
    Inderdaad, was geen penalty. Kon je duidelijk zien. Was een aangeschoten bal.