Mathias Mariën
Volledig scherm
© Mathias Mariën

25 illegalen in vrachtwagen: helft onsnapt, lading sauzen wordt vernietigd

In een trailer met 30 paletten slasaus zijn vanochtend in Brugge ongeveer 25 transmigranten aangetroffen. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De helft van de transmigranten sloeg op de vlucht. De volledige lading zal vernietigd worden.

22 reacties

  • Geert Vlietinck

    6 jaar geleden
    Ik vraag mij af wie dat woord uitgevonden heeft "transmigrant" voor mijn part zijn het illegalen want ze hebben geen papieren en geen verblijfsvergunning dus......terug naar afzender zou ik zeggen.
  • oswald billiet

    6 jaar geleden
    Ze zijn een gevaar voor de hygiëne wanneer en voedsel aan boord is. We vragen ons soms af van waar die besmettingen in de voedselketen komen? Die mensen kennen ( hebben) nog nauwelijks hygiëne, hebben een hoge weerstand tegen besmetting, maar openen wel uit nood verpakt voedsel. Enig middel: die mensen in kampen houden;, ze daar kleden en voeden en terugsturen.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    We weten allemaal hoe het probleem van íllegalen moet worden opgelost maar de politieke verantwoordelijken verzinnen weer nieuwe belastingen voor óns door de begrotingsleugen en justitie ligt nu te bakken in de zon in hun vakantie oorden op onze kosten,onze bekommernissen zijn enkel vervelend en kunnen hen geen moer schelen.Denk daaraan in het kieshokje!
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Wie draait op voor de verloren economische waarde ? Unia ? AI ? HRW ? Of neemt Wouter De Vriendt dat voor zijn Groene rekening ? Wat de "vernietiging" van de produkten betreft, zeer terecht. Liefst die laadruimte grondig ontsmetten ! Ik krijg al jeuk !
  • Phil Duncan

    6 jaar geleden
    Ze direct terugsturen vanwaar ze komen . Wat moeten wij met al dat gepeupel . Vrijlaten ?? Dan ze die niet meer terug . Waar is dat snelrecht ???