Chloe Ayling staat enkele dagen na haar ontvoering een journalist van de Italiaanse openbare omroep RAI te woord.
Volledig scherm
Chloe Ayling staat enkele dagen na haar ontvoering een journalist van de Italiaanse openbare omroep RAI te woord. © ap

Brits model getuigt hoe ze uit klauwen van ontvoerder ontsnapte: "Hij moest verliefd op me worden"

BuitenlandDe geruchtmakende ontvoeringszaak van de 20-jarige Chloe Ayling was vorige zomer dagenlang medianieuws in Britse en Italiaanse kranten. Het Britse model vertelde toen dat ze zes dagen werd vastgehouden in Milaan door de 30-jarige Lukasz Herba. Volgens een collega en vriendin Carla Belluci deed Ayling slechts een mediastunt voor de krant, maar dat werd door het model ontkend. Nu vertelt Ayling aan BBC hoe ze kon ontsnappen uit de klauwen van haar ontvoerder.

1 reactie

  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Ik geloof eerder de ontvoerder dan de ontvoerde.
  1. LIVE MIDDEN-OOSTEN. Geen explosieven gevonden bij man die zichzelf dreigde op te blazen in Iraanse ambassade in Parijs
    Play
    UPDATE
    649

    LIVE MID­DEN-OOS­TEN. Geen explosie­ven gevonden bij man die zichzelf dreigde op te blazen in Iraanse ambassade in Parijs

    Een man is vrijdag het Iraanse consulaat in Parijs binnengedrongen en heeft volgens media gedreigd zichzelf op te blazen om “wraak te zoeken voor de dood van zijn broer”. De politie heeft het gebied direct afgezet en speciale eenheden hebben de man overmeesterd. Hij bleek geen explosieven bij zich te hebben. De Europese Unie legt ondertussen voor het eerst sancties op aan Israëlische kolonisten vanwege geweld tegen Palestijnen. Binnen onze federale regering is enkel de MR nog niet overtuigd van de erkenning van de Palestijnse staat. Dat werd vrijdag vernomen na afloop van het kernkabinet. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.
  2. Zo heb je geen last van ratten of muizen, op een verantwoorde manier: “Vergif is géén oplossing op lange termijn”
    Livios

    Zo heb je geen last van ratten of muizen, op een verantwoor­de manier: “Vergif is géén oplossing op lange termijn”

    Leuven kampt al maanden met een serieuze muizenplaag. Herkenbaar? Zie jij ook regelmatig knaagdieren door je tuin rennen? Of is er geknaagd aan voedselverpakkingen in je kelder of tuinhuis? Bouwsite Livios vroeg aan Dirk Criel van Natuurpunt hoe je op een duurzame én diervriendelijke manier muizen en ratten weert – of hoe je voorkomt dat je er überhaupt ooit last van hebt.