YouTube Would You React
Volledig scherm
© YouTube Would You React

VIDEO: Akelig ... wat zou jij doen als er een lichaam in het kanaal wordt gegooid?

Would You React, het Belgische YouTube-kanaal dat nagaat hoe omstanders reageren op buitengewone situaties, heeft een bijzonder akelig sociaal experiment online gezet. We zien hoe drie acteurs op het punt staan om een jonge vastgebonden actrice in het Kanaal Brussel-Charleroi te gooien. De vrouw met nepbloed doet alsof ze bewusteloos is. Verborgen camera's filmden hoe de voorbijgangers langs het jaagpad in het Henegouwse Luttre (Pont-à-Celles) reageren.

10 reacties

  • robert dumortier

    6 jaar geleden
    Dwaze voorstelling in het echt maak dat u uit de voeten zijt of u beland ook in het water die mannen hebben geen getuigen nodig je moet je eigendom late vernielen en stelen zonder ingrijpen en u zou moeten ingrijpen voor vreemden weten ze nog wat ze wikken?
  • james vroman

    6 jaar geleden
    de kliklijn bellen
  • Anthony Daele

    6 jaar geleden
    Die gast die probeerde zen kameraad weg te halen gaat het nog moeilijk krijgen met nog in de groep te passen....en zichzelf
  • pascal de groote

    6 jaar geleden
    Denk dat ze de ambulance bellen bij de politie, als je met zo'n verhaal afkomt op de bureau. Heb er drie gezien die een lijk in de vaart gooien. We gaan dat noteren mijnheer en als er geen tweede een melding doet, zie van hier dat ze duikploeg ter plaatste zouden sturen.
  • georges friant

    6 jaar geleden
    gaan helpen? ik denk het niet anders beland je misschien zelf nog in het kanaal.