Primoz Roglic.
Volledig scherm
Primoz Roglic. © Photo News

Frans Maassen: "Ik geloof nog in eindzege van Roglic"

Tour de FrancePrimoz Roglic zou in zijn tweede Tour de France zonder klassementsambities gaan koersen. Dat was aan de vooravond van de Tour het plan van LottoNL-Jumbo met de 28-jarige Sloveen. Nu het gevecht om de hoofdprijzen eraan komt, zou Roglic ook zomaar te voorschijn kunnen komen als winnaar. Dat zei ploegleider Frans Maassen op de tweede rustdag.

2 reacties

  • T.G.E.J. Smits

    6 jaar geleden
    Alles liever en beter dan een renner van Sky
  • Roland Rohan

    6 jaar geleden
    Ik had het idee dat hij bij Sky onder de radar is gebleven, maar Roglic komt er nu pas doorheen. Daar gaan Froome en Thomas nog een hele kluif aan hebben.
  1. SOS onkruid: hoe pak je het snel en eenvoudig aan? Met deze vijf toestellen is je tuin klaar voor de lente
    HLN Shop

    SOS onkruid: hoe pak je het snel en eenvoudig aan? Met deze vijf toestellen is je tuin klaar voor de lente

    Om van je buitenruimte opnieuw een paradijselijke place to be te maken, steek je best zo snel mogelijk de handen uit de mouwen. Dit hoeft evenwel niet het einde van je ontspannen weekendjes in te luiden: met het juiste gereedschap zie je meteen resultaat, zónder je uit de naad te moeten werken. HLN Shop stipt een handvol hulpmiddelen aan waarmee het onderhoud van je hof kinderspel wordt.
  2. Na de moordende Tour: “Ploegen moeten meer duidelijkheid geven over welke medicijnen renners krijgen om te recupereren”
    Wuyts & Vlaeminck

    Na de moordende Tour: “Ploegen moeten meer duidelijk­heid geven over welke medicijnen renners krijgen om te recupere­ren”

    De Tour zit erop, maar er is nog veel stof om over na te praten. In de HLN-podcast ‘Wuyts & Vlaeminck’ verbazen onze analisten zich over de snelheden en wattages die drie weken lang getrapt zijn. Nog geen 24 uur na een bijna bovenmenselijke prestatie leken de toprenners opnieuw gerecupereerd en klaar voor een nieuwe aanvalregen. “Hoe wordt zo’n lichaam medisch weer klaargestoomd voor de volgende uitdaging?” vraagt wieleranalist Michel Wuyts zich af. “Ploegen en renners zwijgen daarover omdat ze niet meer geconfronteerd willen worden met het verleden.” Luister hierboven naar de volledige aflevering van de HLN-podcast ‘Wuyts & Vlaeminck’.