Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Britse Johnson-Thompson stoot Thiam weer van leiderstroon na 200 meter en telt 87 punten meer, dag 2 zevenkamp belooft thriller te worden

EK atletiekNafi Thiam gaat niét als leider de nacht in na de eerste dag van de zevenkamp op het EK atletiek in Berlijn. Na de derde proef, het kogelstoten, greep onze landgenote autoritair de macht, maar op de 200 meter verhuisde de leiderstroon weer naar de Britse Katarina Johnson-Thompson. Die sloot dag 1 af met een voorsprong van 87 punten op Thiam. Vrijdag staan nog het verspringen, het speerwerpen en de 800 meter op het programma, in een zevenkamp die op een echte thriller dreigt uit te draaien. Hieronder een overzicht van een dag topatletiek in Berlijn.

36 reacties

  • Ronny Popelier

    6 jaar geleden
    De prijzen woorden aan de meet verdeeld, goud ,zilver en of brons is en blijft nog altijd een top prestatie van Thiam. Is toch o zo makkelijk kritiek te geven vanuit de makkelijke zetel. Je moet het maar doen wat Thiam presteerd ihb op dit hoog niveau. Proficiat Thiam.
  • Jean Emare

    6 jaar geleden
    Alle vertrouwen in dat het goedkomt. En wat Berings betreft.. supermadam en wie kritiek geeft.. kom na al het leed maar eens terug op hetzelfde niveau! Het was btw maar nipt dat ze niet in de finale zat.
  • Lucaz Keizer

    6 jaar geleden
    Ja Jos, Nafi is maar een middelmatige atlete natuurlijk. Wereldkampioen en Olympisch kampioen, kan iedereen worden! Vooral jij waarschijnlijk :):):) Topmadadame!!!!
  • Gilbert Vermeersch

    6 jaar geleden
    Komt wel in orde met Thiam, zij is wereldklasse.
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    Jos kent er dus ook niets van . Hoe kan je nu als Belg supporteren voor een ander land. Of misschien geleerd van de reacties bij het wielrennen , daar zitten ook van die gasten die constant Greg , Wout en nu ook Victor afbreken.