Gert-Jan Dobbelaere (23) is terecht.  Zijn familie kreeg vannacht het nieuws dat hij oké is. “We weten nog niet veel meer, maar we krijgen hem snel terug naar België”, laat zijn broer Steven weten.
Volledig scherm
Gert-Jan Dobbelaere (23) is terecht. Zijn familie kreeg vannacht het nieuws dat hij oké is. “We weten nog niet veel meer, maar we krijgen hem snel terug naar België”, laat zijn broer Steven weten. © RV

Vermiste Gert-Jan Dobbelaere uit Zaventem terecht

De 23-jarige Zaventemnaar Gert-Jan Dobbelaere, die sinds 27 juli vermist was in Bosnië-Herzegovina, is terecht. Zijn familie kreeg vannacht het nieuws dat hij oké is. “We weten nog niet veel meer, maar we krijgen hem snel terug naar België”, laat zijn broer Steven weten. “Iedereen bedankt om ons te helpen zoeken. Jullie hulp betekende enorm veel.” 

28 reacties

  • Paul Van Hooland

    6 jaar geleden
    Ŕare verdwijning toch ? Maar goed opgelosr . van hooland paul
  • Jacqueline Vandersmissen

    6 jaar geleden
    wat is daar raar aan dat men dit privé wil houden ? het zijn toch niemands zaken wat er gebeurd is ? de jongen is gevonden en laat ons daarom blij zijn en ons onthouden van iedere commentaar !
  • monique dewaele

    6 jaar geleden
    aan diegenen die vragen wie de kosten betaalt .... we spreken elkaar eens als jullie dochter of zoon vermist is en jullie radeloos thuis zitten
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Veel kurieuzeneuzen hier
  • marc werbrouck

    6 jaar geleden
    Straf. Toen gsm's of smartphones nog niet bestonden trokken we op reis en kwamen een paar weken terug zonder enig contact met de familie. Het postkaartje arriveerde een paar dagen later.