Politie zoekt klant die getuige was van steekpartij in bakkerij maar in paniek vertrok

De politie is op zoek naar een klant die op 9 augustus getuige was van een steekpartij in bakkerij Devriendt in Torhout. Hij was in de winkel toen ene man zijn partner aanviel met een mes en levensgevaarlijk verwondde. De man is weggelopen. De politie wil hem graag verhoren als getuige.

tg

Op verzoek van de onderzoeksrechter vraagt de politie van de zone Kouter aan een man, die getuige was van de steekpartij, om zich te melden.

De verdachte van de steekpartij in een bakkerij in Torhout blijft minstens een maand langer in de gevangenis. Dat heeft de Brugse raadkamer dinsdagochtend beslist. De man van Libische origine deelde donderdag meerdere messteken uit aan zijn 34-jarige vriendin.

Lees ook: Vader van Mélissa (34) die voor ogen van dochtertje werd neergestoken: “Die man wilde haar dood”

De steekpartij speelde zich donderdagmiddag 9 augustus af bij bakkerij Devriendt in de Oostendestraat in Torhout. De 34-jarige vrouw uit Torhout was aan het werk in de winkel, toen ze werd neergestoken door haar partner. Het driejarige dochtertje van de vrouw was getuige van de feiten. Het slachtoffer werd met levensbedreigende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis, maar haar toestand is ondertussen stabiel.

De verdachte bleef ter plaatse rustig wachten op de komst van de politie. K.F. kon ter plaatse worden aangehouden. De verdachte legde wel volledige bekentenissen af over de meerdere messteken die hij uitdeelde.

“ Uit onderzoek blijkt nu dat er op het moment van de steekpartij een klant in de bakkerij aanwezig was. Het betreft een oudere man die de feiten heeft zien gebeuren. De man is naar buiten gelopen en is daar in zijn wagen gestapt en weggereden. We vragen dat deze getuige zich meldt bij de lokale recherche van de politiezone Kouter op het nummer 050/23.18.70.”, zegt de politie van de zone Kouter.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen