© Photonews

Oude blogpost bewijst het: Meghan Markle had een prinsessendroom

Heel veel meisjes dromen ervan om later prinses te worden. Op haar blog The Tig schreef Meghan Markle, voor er sprake was van prins Harry, ook over haar droom om ooit een echte prinses te zijn. Ze haalde toen zelfs het voorbeeld van Kate Middleton aan.

elvh

Een aantal maanden voor de officiële verloving met prins Harry werd The Tig, de blog van Meghan Markle offline gehaald. Toch duiken af en toe nog eens opvallende blogposts op.

Zo publiceert People een post uit 2014 waarin Meghan Markle de Libische prinses Alia Al-Senussi interviewt. "Kleine meisjes dromen ervan om prinses te worden. Ik was bijvoorbeeld helemaal weg van She-Ra, prinses van de kracht", schreef Meghan als inleiding bij het interview.

In het bericht heeft ze het ook over Kate Middleton en het prinsessenhuwelijk met William. "Ook volwassen vrouwen lijken deze kindertijd-fantasie te behouden. Kijk maar eens naar de pracht en praal rond het koninklijk huwelijk en de eindeloze gesprekken over Prinses Kate", schreef Meghan verder in de blogpost.

Dat ze vier jaar later met haar prins zou trouwen, kan Meghan Markle waarschijnlijk zelf nog steeds amper geloven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER