Direct naar artikelinhoud
tv-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

Argo.Beeld rv

De rechtbank is terug, maar we moeten wel afscheid nemen van Met vier in Bed. Dit zijn onze tv-tips voor vanavond. Niet uw gading? Bekijk dan het volledige overzicht

Oh, Baltimore!

Amerika-correspondent Björn Soenens reisde voor deze nieuwe reportage naar Baltimore in Maryland, bijgenaamd 'Bodymore, Murderland', een van de meest gesegregeerde steden van Amerika. Oost- en West-Baltimore lijken wel een oorlogszone: hier is het al drugs, bendegeweld en armoede wat de klok slaat. Maar er zijn ook inwoners die zich ondanks alle ellende blijven inzetten voor de stad. Wie zijn deze kleine helden.

Om 20.20 uur op Canvas.

Oh, Baltimore.Beeld rv

De rechtbank

Gloednieuwe achtste seizoen van deze populaire Woestijnvis-productie. Naast enkele vaste waarden zien we ook nieuwe magistraten aan het werk, die elk zo hun eigen manier hebben van werken.

De rechtbank opent de zitting in de correctionele rechtbank van Brussel. Een man wordt vervolgd voor opzettelijke slagen en verwondingen aan zijn vriendin. Sindsdien heeft hij geen omgangsrecht meer met zijn dochter. De man beweert dat het om zelfverdediging gaat.

Om 20.35 uur op VIER.

De rechtbank.Beeld Vier

Met vier in bed

Het altijd goed bekeken zomerprogramma Met vier in bed mag van VTM weer een winterslaap gaan houden. Deze laatste week voert de kijker opnieuw naar een exotische locatie: Marokko, meteen ook een unicum in de geschiedenis van het programma.

Om 21.40 uur op vtm.

Met vier in bed.Beeld vtm

Inside West Coast Customs

Auto- en motorliefhebbers werden deze maand al extra verwend bij Discovery met Turbo Month. Elke dag zendt de zender de meest waanzinnige programma's over autos en motoren uit. Deze week kan u kijken naar nieuwe afleveringen van Inside West Coast Customs, waarin Ryan Friedlinghaus samen met zijn team voertuigen een spectaculaire make-over geeft.

Om 22.20 uur op Discovery Vlaanderen.

Inside West Coast CustomsBeeld rv

Argo

Op 4 november 1979 bestormen Iraanse militanten de Amerikaanse ambassade in Teheran en gijzelen alle aanwezige diplomaten. Zes Amerikanen slagen er echter in te ontkomen en zoeken hun toevlucht bij de Canadese ambassadeur. Om hen veilig het land uit te krijgen, bedenkt CIA-specialist Tony Mendez een riskant plan.

Ben Affleck bewees met Gone Baby Gone al dat hij beter in zijn sas is wanneer hij zelf achter de camera staat. Met Argo verpakt hij een stukje geschiedenis in een spectaculair, meeslepend maar niet volledig historisch correct ontsnappingsverhaal.

Om 22.40 op VIER.