© Instagram

Topmodel Lily Aldridge verwacht tweede kindje

Het Amerikaanse Victoria’s Secret-model Lily Aldridge is zwanger van haar tweede kindje. Dat heeft de 32-jarige schone zelf aangekondigd met een bikinifoto op Instagram.

vwh

“Verrassing” schreef het topmodel afgelopen zondag bij een selfie in bikini waarop haar beginnende babybuik zichtbaar is. Aldridge is zeven jaar getrouwd met de frontman van Kings of Leon, Caleb Followill. Het koppel heeft al een kindje samen. Dochter Dixie Pearl mocht reeds zes kaarsjes uitblazen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Eerder zij de brunette in een interview dat het moederschap haar in een positieve zin heeft veranderd. “Na de geboorte van mijn dochter is er iets in me veranderd en ik heb mijn levenswijze volledig omgekeerd. Ik was vanaf dat moment minder bang om keuzes te maken die mensen misschien niet leuk vinden. Ik besefte dat het me niet meer kan schelen. Als ik iets wil doen voor mijn plezier, of als ik iets nieuw wil proberen dan doe ik het gewoon. Als mensen het niet leuk vinden, vind ik dat oké.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer