.
Volledig scherm
. © Kristof Pieters

Moeder en haar twee dochtertjes van voetpad gemaaid in Sint-Niklaas, één kind (5) overleden

Op de Antwerpse Steenweg in Sint-Niklaas is een auto rond 16.15 uur ingereden op een moeder en haar twee kinderen die op het voetpad liepen. Eén van de kinderen is daarbij overleden, bevestigen de hulpdiensten. De inzittenden van de wagen zijn opgepakt, meldt burgemeester Lieven Dehandschutter (N-VA) aan VTM NIEUWS. 

137 reacties

  • Kishainelly Nassy

    6 jaar geleden
    Ik hoop echt dat het goed gaat met die andere 2 die mensen in de auto zijn gewoon gek geworden ze hbben een kind dood gemaakt en 2zijn zwaar gewond nou dat is 2jaar zitten vind ik want er is een kleine meisje (5) overleden door hun
  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Niet te veel woorden aan vuilmaken .Nu dadelijk in de cel ,onderzoek eindigen en daarna zo snel als mogelijk snelrecht en het oordeel van de rechter direct uitvoeren ,indien beroep geen probleem .Snelrecht ook toepassen bij beroep en tijdens de lopende dagen /weken verblijf in de cel verlengen .Maak daar nu eens ernstig werk van .
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    @nijs marc, niet iedereen rijdt te snel man, spreek voor jezelf. Hadden die gasten zich gehouden aan de snelheidslimiet was dit niet gebeurd want ik denk niet dat je daar 70 of 90/uur mag rijden.
  • sandra segers

    6 jaar geleden
    Ik wordt hier telkens triestig van:'( Rust zacht lieve meid ✝ Heel veel sterkte met dit zware verlies en hopelijk spoedig herstel voor de mama en kind...krijg dat nieuws eens als papa :'( Weeral een gezin getekend voor het leven...zo oneerlijk.
  • Isabelle Martin

    6 jaar geleden
    Sterkte aan de ouders , familie en vrienden ....