Turkse president Recep Tayyip Erdogan.
Volledig scherm
Turkse president Recep Tayyip Erdogan. © AP

Turkije klaagt Amerikaanse heffingen aan bij Wereldhandelsorganisatie

Turkije heeft bij de Wereldhandelsorganisatie (WTO) een klacht ingediend tegen de hoge Amerikaanse importheffingen op staal. Donald Trump kondigde eerder deze maand een verdubbeling aan van de importtarieven op Turks staal en aluminium. De tarieven komen op respectievelijk 50 en 20 procent te liggen.

39 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Theo Beyens je mag zeker zijn . Zijn fortuin zit in Zwitserland,en is in Euro's of Dollars. Wees gerust.Hij weet dat zijn einde als leider naderbij komt.
  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Erdogan is dat niet afgeleid van Ondergang?
  • Ronny Biesen

    6 jaar geleden
    So what? Dan trekt idioot Trump zich toch ook weg van deze organisatie. Men heeft het hier te doen met een arrogante betweterige narcist, niet met een Amerikaanse president. Trump neemt alles persoonlijk en enkel zijn voordeel telt, want wat je ook gelooft, zijn slogan "America first" is eigenlijk "Trump first".
  • Hendrik De Weerdt

    6 jaar geleden
    De wereld zou eens moeten beseffen dat Amerika niet de vuilbak is van hun producten. En dat de invoerrechten en uitvoerrechten op gelijke bedragen moet worden afgesteld. Dit kan alleen de kwaliteit van de producten verbeteren. Wand de klanten gaan altijd op zoek naar de beste kwaliteit en prijs.
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    dat manneken moet naar de speeltuin en een droge pamper aandoen,de President wordt al bang wanneer dat ventje zijn oogjes opendoet,hasso,het is een triestig ventje,die erdo,of moet ik nu vrezen om vervolgd te worden