Deze bekende koppen maakten er geen geheim van biseksuele gevoelens te hebben:  David Bowie (1947-2016) (foto uit 2003), Spice Girl Melanie 'Mel B' Brown (foto uit 2001) en de Venetiaanse avonturier Giacomo Casanova (1725-1798).
Volledig scherm
Deze bekende koppen maakten er geen geheim van biseksuele gevoelens te hebben: David Bowie (1947-2016) (foto uit 2003), Spice Girl Melanie 'Mel B' Brown (foto uit 2001) en de Venetiaanse avonturier Giacomo Casanova (1725-1798). © epa - reuters - rv

Nederlands onderzoek: "Biseksuelen willen niet 'uit de kast komen'"

De meeste biseksuelen in Nederland hebben er geen behoefte aan om "uit de kast te komen." Ze vinden dat kunstmatig, gedwongen en niet relevant. 

11 reacties

  • mich lee

    6 jaar geleden
    Wat interesseert mij het nu dat iemand anders homo, lesbienne of biseksueel is. Ik kreeg zo is de hand van iemand die zich voorstelde met zijn naam en zij dat hij homoseksueel is. Ik antwoorde met mijn naam en zij dat ik heteroseksueel ben. Waarom zei die dat, het was totaal niet relevant? Het klonk eerder belachelijk en liet uitschijnen dat zijn homoseksualiteit zijn hele persoonlijkheid beschreef.
  • Serge Aernoudt

    6 jaar geleden
    En waarom zouden ze dat dan wel moeten doen?
  • Johan coppens

    6 jaar geleden
    Je moet toch niemand verplichten om je voorkeur te uiten.
  • Laetitia Dubois

    6 jaar geleden
    Dat het maar 1 op 7 lijkt me vrij weinig.
  • Rudi Bollaerts

    6 jaar geleden
    Ik zou de bi's die ik ken geen boterham willen geven want dan kom ik niet toe met mijn maandloon ,in feite hebben ze een ongelukkig leven trouwen met iemand van het andere geslacht maar in de liefde of als er seks aan te pas komt steeds je gedachte hebben bij hetzelfde geslacht ,beetje zielig leven en zo kan men toch niet gelukkig zijn .Denk dat veel bi's op het einde van hun leven zich niet durven bekijken in de spiegel na zoveel jaren ontrouw.