Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Anthuenis looft werking Genk: “Zij doen inspanningen om hun beteren te behouden”

VISTA!Racing Genk maakt indruk in de Jupiler Pro League. De Limburgers hebben tien op twaalf en kunnen uitpakken met een sterke basiself. Aimé Anthuenis ziet dan ook dat het goed gaat met de club.

1 reactie

  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Genk de beste voetballende ploeg van het moment ...!
  1. De Bilde: “Dit heb ik nooit gezien bij Anderlecht. Iedere wedstrijd verbaas ik mij over het gebrek aan voetballend vermogen”
    VISTA!

    De Bilde: “Dit heb ik nooit gezien bij Anderlecht. Iedere wedstrijd verbaas ik mij over het gebrek aan voetbal­lend vermogen”

    Anderlecht begon na een reeks van 13 op 15 vol goede moed aan de play-offs, maar in de Genkse Luminus Arena volgde al op speeldag één een ontnuchtering (3-0). “Het luidde dat het bij Anderlecht veel beter ging na de winterstop. Maar je moet eens kijken tegen wie ze allemaal speelden, hé”, aldus VTM-analist Gilles De Bilde in VISTA!. “Dat is geen referentie geweest. Je moet rekenen op Verschaeren, een jongen van 17 jaar - op zijn creativiteit en op zijn impulsen. En je moet rekenen op de onvoorspelbaarheid van Bolasie. Dat zijn de enige twee. Daarachter zit het grote niets op dit moment. Dit heb ik nooit gezien. Iedere wedstrijd verbaas ik mij over het gebrek aan voetballend vermogen.”
  2. “Ivan Leko kan zijn ploeg op het juiste moment prikkelen. De pressing waarmee ze tegen Genk begonnen, was fenomenaal”
    VISTA!

    “Ivan Leko kan zijn ploeg op het juiste moment prikkelen. De pressing waarmee ze tegen Genk begonnen, was fenomenaal”

    “Ivan Leko kan zijn team op het juiste moment prikkelen en motiveren”, aldus Karel Geraerts vandaag in VISTA!. “Ik herinner mij de wedstrijd in Dortmund, waar iedereen Club kansloos achtte. Gisteren was Genk voor iedereen favoriet, maar hij heeft zijn spelers toch weten te prikkelen. Hij heeft het op de juiste manier aangepakt. De pressing waarmee ze de match begonnen, was fenomenaal.”
  1. De Bilde: “Als Antwerp op achterstand komt, is er geen alternatief”
    VISTA!

    De Bilde: “Als Antwerp op achter­stand komt, is er geen alterna­tief”

    Antwerp begon aan play-off 1 met een nederlaag tegen Standard. In VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports, werd besproken wat de ‘Great Old’ nog kan betekenen in het slot van de competitie om de titel. “Op het veld van Club Brugge heeft Antwerp geen poot aan de grond gehad. Ze hebben vanaf de eerste minuut achter de feiten aangehold”, stelde onze Club Brugge-watcher Niels Poissonnier. “De vraag bij Antwerp is altijd: wat als ze op achterstand komen?”, ging Proximus-analist Wesley Sonck voort. “Het is toch duidelijk dat ze altijd op hun power teren.” Volgens analist Gilles De Bilde is dat ook het probleem bij de ploeg van Bölöni. “Als Antwerp op achterstand komt, is er geen alternatief.”
  2. “KV Mechelen heeft het al drie keer op rij laten liggen”
    VISTA!

    “KV Mechelen heeft het al drie keer op rij laten liggen”

    In 1B volgt zaterdag om 16u de finale ontknoping. KV Mechelen speelde in de eerste promotiefinale 0-0 op het Kiel. Een op het eerste gezicht goeie uitgangspositie, al blijft het een dubbeltje op zijn kant. Voor Proximus-analist Wim De Coninck ligt het mentale voordeel in het kamp van Beerschot-Wilrijk. “KV Mechelen heeft het al drie keer laten liggen. Thuis tegen Union, op Lommel en ook zaterdag. Een half uur tegen tien man... Ze hebben veel te weinig gedurfd! Dat zou hen wel eens zuur kunnen opbreken zaterdag”, zegt hij in VISTA!. Bovendien moeten de Mechelaars het zaterdag stellen zonder hun topschutter Igor De Camargo. Hij is out met een knieblessure.