Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Degryse ziet een probleem voor Kums: "Makarenko en Trebel, die passen perfect bij elkaar"

VISTA!Ook Marc Degryse ziet dat het middenveld van Anderlecht draait. Mét Adrien Trebel en Yevhen Makarenko, onze huisanalist stelt zich dus de vraag of Sven Kums zich stilaan geen zorgen moet beginnen maken. 

5 reacties

  • Carina Stulens

    6 jaar geleden
    De analyses van Degrijse die hebben wat Anderlecht en z'n spelers betreft maar één doel : zorgen voor onenigheid. Hij begint stilaan dezelfde kuren te krijgen als Filip Joos, denken dat hij alles beter weet dan een ander. Er was tot op heden, over alle vlaamse zenders heen, maar één analist die neutrale en correcte analyses maakte en helaas is die nu trainer van Oostende geworden. Voor de rest is het allemaal oeverloos te beginnen met die bejaarde Hollander, over Devlieger tot Imke Courtois.
  • Philippe Schotte

    6 jaar geleden
    Kums heeft zijn plaats niet in het beste elftal van RSCA maar ......... het is wel op aandringen van hun trainer dat hij werd aangekocht . Benieuwd naar wat de toekomst brengt ??
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    niet bij ons aagent jongen , we zitten al met middenvelders genoeg , één van de zovele die met hangende pootjes terugkeert naar onze competitie, verblind door geld maar vlug terug wegens onvoldoende
  • Joachim Albert

    6 jaar geleden
    kums is idd een probleem geworden, een probleem van 6 miljoen euro... Verkopen indien mogelijk maar geen enkele topclub zal hem willen en subtoppers willen / kunnen pree niet betalen, dus Kums zal probleem worden voor Anderlecht Hopelijk voor hen wilt Gent hem misschien wel..
  • Michel Tampere

    6 jaar geleden
    Kluns is reeds meer dan een jaar een groot probleem Leen hem gratis uit aan fc de kampioenen
  1. Degryse: “Na gisteren vrees ik dat Genk Pozuelo niet zal kunnen houden”
    VISTA!

    Degryse: “Na gisteren vrees ik dat Genk Pozuelo niet zal kunnen houden”

    “Donderdag heeft Pozuelo zijn goede wil getoond met zijn invalbeurt. De supporters tonen begrip. Maar dat Pozuelo dan gisteren zegt dat hij niet kan spelen, is een stap te ver. Dat begint nu de fans te verdelen”, aldus Marc Degryse in VISTA!-studio. “En ik denk dat Genk het op zijn heupen krijgt, maar dat ze zich nog niet kunnen uitdrukken, omdat ze toch nog hopen om hem zo lang mogelijk aan boord te houden. Eenmaal hij weg is, gaan ze loos. Dan zullen ze zeggen: ‘Hij heeft ons gechanteerd. Hij heeft ons met de rug tegen de muur gezet.’ Nu moeten ze hun mond houden, omdat ze toch nog proberen hem aan boord te houden. Maar dat gaat niet lukken, vrees ik nu, na gisteren.”
  2. “Als er vier à vijf spelers niet doen waar Preud’homme een hele week tekeningetjes heeft bij gemaakt, wordt hij zot”
    VISTA!

    “Als er vier à vijf spelers niet doen waar Preud’homme een hele week tekeninge­tjes heeft bij gemaakt, wordt hij zot”

    Standard blijft kwakkelen. De Rouches leden vrijdagavond een 2-3-nederlaag tegen AA Gent en blijven achter met 0 op 12. De mayonaise tussen trainer en spelers lijkt niet te pakken. “Preud’homme is iemand die vrij gestructureerd werkt”, zei Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws, in VISTA!. “Hij wordt al een beetje ambetant als er één speler uit die structuur stapt. Als er vier à vijf niet doen waar hij een hele week tot middernacht tekeningetjes bij heeft gemaakt, wordt hij zot. En vooral omdat hij weet dat die gasten de kwaliteiten hebben.”