BELGA
Volledig scherm
© BELGA

"Of ik nu een 'kakker' ben? Dat was ik al": Vrancken volgt Van Wijk op bij KV Mechelen, dat een veeg uit de pan krijgt van KV Kortrijk

Proximus LeagueWouter Vrancken (39) is de nieuwe coach van KV Mechelen. De T2 van KV Kortrijk volgt Dennis van Wijk op, die het gelag betaalde na de slechte seizoensstart. Vrancken tekende een contract voor twee jaar en leidde vanochtend om 10u al de training, al bleek Kortrijk daar toch niet zo blij mee te zijn. Inmiddels is Vrancken ook officieel voorgesteld.

99 reacties

  • ralph ernst

    6 jaar geleden
    Gentleman-agreement heen en weer, wie zegt dat kv Mechelen tot deze categorie behoren ?
  • Gerrit Goossens

    6 jaar geleden
    Reconstructie: KVM besloot met Van Wijk verder te gaan maar toen kwam Vrancken vrij. Alleen konden ze met hem niet in zee wegens overeenkomst met Van Wijk. Ze zijn de hele zomer in contact gebleven, Wouter heeft een job bij KVK aangenomen met het idee dat dit een interimmeke was, en bij KVM zaten ze te wachten tot er iets fout zou lopen om dan toch Vrancken te kunnen aanstellen en Van Wijk buiten te pieren. Dat is de uitleg van die blabla van 'dna van de club'. Wat een grap.
  • Ray Van Mechelen

    6 jaar geleden
    Ben geen kenner,maar denk niet dat deze trainer KVM kampioen gaat maken.Kwaliteit kost geld! Jaartje Vercauteren zou KVM geen slecht doen.Waarschijnlijk te duur,maar als je om de paar maanden een trainer de bons geeft komt dit misschien goedkoper uit.
  • Nick Mees

    6 jaar geleden
    En het is niet de eerste keer dat KV dit doet...
  • Rudy De bakker

    6 jaar geleden
    Het mag weer niets kosten, dat is steeds het probleem bij kv Mechelen. Goedkopere spelers, en oudere spelers, maar ho ,zeker geen goede,en duurdere, want dat kost te veel zenne !