Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Strijdvaardige Vandoorne klaar om te schitteren, maar slikt mogelijk bittere pil: "Stoffel moet in Italië oefensessie afstaan aan 18-jarig talent"

Formule 1Na een korte pauze komen de Formule 1-rijders komend weekend opnieuw in actie op het circuit van Spa-Francorchamps voor de Grote Prijs van België. Stoffel Vandoorne kijkt uit naar "één van de hoogtepunten van het seizoen". Maar ondertussen moet onze landgenoot gaan vrezen voor zijn plek bij Mclaren. Lando Norris, een 18-jarige Brit, zou immers een kans krijgen om zijn talent te tonen.

56 reacties

  • Jan Lanclus

    6 jaar geleden
    ja marc vangeel, we zijn het eens.
  • Michel Hadam

    6 jaar geleden
    Marc, Jan, wat idioterie. Het lijkt iets typisch Belgisch, altijd de schuld bij anderen leggen. Ik snap niet dat men niet in kan zien dat Stoffel zelf het probleem is. In 1,5 jaar nog geen enkele positieve verrassing qua resultaat of zelfs een gedenkwaardige actie op de baan. Dan ben je toch niet het talent dat je toegedicht was. Ondanks de prestaties in de lagere klassen.....
  • marc vandecauter

    6 jaar geleden
    ja jan lanclus in een van de vorige races verloor stoffel 30 sec door het wegvallen van het vermogen en na die 30 sec werkte de motor weer normaal zonder binnen te komen als men dat allemaal kan sturen van uit de pitlane wat heeft men dan nog gestuurd ( bij de start misschien?).Dan hebben we het nog niet gehad over die mislukte banden wissels alleen bij stoffel nooit bij alonso.
  • Jan Lanclus

    6 jaar geleden
    @marc vangeel. Je hebt gelijk vrees ik
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Ik denk dat ze Stoffel gaan dumpen. Als je zijn resultaten bekijkt zou niemand daar van verschieten.