Ognjen Vranjes verlaat het veld na een rode kaart tegen Moeskroen.
Volledig scherm
Ognjen Vranjes verlaat het veld na een rode kaart tegen Moeskroen. © BELGA

FT België (20/8). Anderlecht weigert schorsingsvoorstel Vranjes - Liefst 5 JPL-spelers in selectie WK-finalist Kroatië - Michel (Lokeren) breekt sleutelbeen

Belgisch voetbalHoelang ligt die bepaalde middenvelder in de lappenmand? Wie moet toekijken vanop het strafbankje? En welke zomeraankoop moet het waarmaken? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

31 reacties

  • didier de coster

    6 jaar geleden
    lokeren mannekes , let op dit seizoen want uit vagevuur van tweede komt ge niet vlug terug en lambrechts die oude man zal ook niet blijven leven , let op momenteel nu het nog kan ; cobw
  • Karel Belmans

    6 jaar geleden
    Heel zielig van Anderlecht! De competitie is pas gestart, halvering van de punten en de echte start is pas vanaf de play-offs! DIt is het moment om jongeren een kans te geven op een hoog niveau. Bij verlies ocharme 1.5 punt. Wat maakt dat uit. Het was bovendien donkerrood en zijn 3 speeldagen hier op zijn plaats.
  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    natuurlijk weigeren ze want ze moeten zondag naar Brugge
  • dave hosten

    6 jaar geleden
    Tuurlijk gaat Anderlecht in beroep...ze dragen toch bepaalde waarden en willen minstens 6 speeldagen omdat overtreding veel erger was of Wesley.
  • Tom Haezebrouck

    6 jaar geleden
    Iemand die dit goed praat kent er niets van, een tackle met beide voeten vooruit kan de tegenstander zwaar kwetsen en dus is zes speeldagen nog te weinig. Natuurlijk mag alleen anderlecht in beroep gaan en moeten alle anderen zich neerleggen bij de straf.