(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Reuters

Alligator bijt Amerikaanse vrouw met hondje dood

Een Amerikaanse vrouw is door een alligator gegrepen en onder water getrokken. Het slachtoffer (45) was op dat moment haar hond aan het uitlaten, zegt de politie van Beaufort County (South Carolina). De vrouw overleefde de aanval niet.

5 reacties

  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Mensen doe eens normaal. Alligators zijn een pest in sommige delen van Amerika.
  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    En hier moeten we wel compassie mee hebben. Ja met het lieve diertje dat eens een lekker hapje had in misschien wel een maand. Dat diertje werd afgeschoten. Wat gebeurd er met het monster dat zijn kinderen in de auto achterlaat. Of over het balkon laat vallen. Of laat verdrinken. Moeten wij dan niet dezelfde reactie hebben als bij die krokodil? Of is het weer van och lieve krokodil dit had je nu echt niet moeten doen he. Volgende keer een stukje vlees vragen he.
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Sommigen achten het leven van een krokodil blijkbaar meer waard dan dat van een mens, maar ze hebben wel een 'sacoche' van krokodillenleer.
  • ANN LIMBOS

    6 jaar geleden
    En de krokodil is het slachtoffer.
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    En weeral moet het dier gedood worden omdat de Mens te achterlijk is om de regels te respecteren ! Dieren Kennen de Regels van Mensen niet !! Iedereen in de zuidelijke staten van de VS weten dat je niet je hond moet uitlaten kort aan het water en zeker niet bij lagunes en vijvers Net zo met je kinderen daar in de buurt laten spelen ! Er zitten alligators , wurgslangen ezv ...