EPA
Volledig scherm
© EPA

Van een straf debuut gesproken: invaller Witsel meteen de held bij Dortmund, dat na verlengingen afrekent met Duitse tweedeklasser

Buitenlands voetbalBorussia Dortmund heeft in extremis een vroege exit in de DFB-Pokal vermeden. De Borussen stonden met 1-0 in het krijt tegen tweedeklasser Greuther Fürth, waarna de ingevallen Axel Witsel in de blessuretijd de 1-1 op het bord zette. Uiteindelijk maakte Marco Reus er in de slotfase van de verlengingen 1-2 van. 

14 reacties

  • Richard Naegels

    6 jaar geleden
    Duitse clubs kopen alleen spelers die inzet ,doorzicht,talent,eergevoel en winnersmentaliteit hebben en zeker niet om zo vlug mogelijk terug te verkopen.......
  • Wouter Van de Walle

    6 jaar geleden
    Heerlijk binnengetrapt
  • Meert Dominique

    6 jaar geleden
    Een van de besten op zij positie. Populair bij de trainers en supporters maar niet bij zielige frustraten à la Steven Peeters.
  • james vroman

    6 jaar geleden
    de dag dat hij terugkomt naar Luik heeft hij meer geld dan Coucke ...
  • Christiaan Goethals

    6 jaar geleden
    Witsel is een sluitstuk die iedere ploeg kan gebruiken. Sober en met zekerheid verdeelt hij het spel.....een verbeterde Franky Vanderelst, want die kon met moeite een juiste pas geven van 10 meter ver. @patrick morel, Vlaams spreekt Witsel niet, dat is hem te gemeen.