REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Melania Trump waarschuwt voor mogelijk “destructieve” effecten van sociale media, terwijl haar man op Twitter tekeergaat

Tijdens een conferentie over cyberpesten heeft de Amerikaanse first lady maandag gewaarschuwd voor de mogelijk negatieve effecten van sociale media. Haar echtgenoot trok op zijn favoriet sociale platform ondertussen van leer tegen onder andere ex-CIA-directeur John Brennan en zijn eigen ministerie van Justitie.

6 reacties

  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Ze zou beter haar mond houden. Niet zij alleen, maar velen van onze huidige politici.
  • RENE LENAERTS

    6 jaar geleden
    We zouden beter deze waarschuwing ook ter harte nemen. Zogenaamd sociale media zijn de megafoon van alle geniepige roddelaars, brutale tafelspringers en pathologische leugenaars. Wie te goeder trouw zichzelf aan dat prikbord adverteert wordt bedrogen of afgemaakt. Alarmerend is dat de politiek er gretig gebruik begint van te maken en ernstige democratie ondergraaft.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Zij hebben alle twee gelijk. Wat Melania zegt weet nu (bijna) iedereen. Wat Trump doet is de fake-news-pers omzeilen.
  • Of Wa

    6 jaar geleden
    Schitterend, Melania is zoveel slimmer dan haar man. Domme Trump heeft waarschijnlijk zelfs niet door dat het kritiek is aan zijn adres.
  • Marnick L'Eau

    6 jaar geleden
    dit is echt gewoon grappig. hij maar arrogant alles dat niet in zn voordeel is zitten afbreken , en zij met de brandblusser erachter lopen