David Legreve
Volledig scherm
© David Legreve

‘Nonkel Jef’-acteur Ivo Pauwels moet zelfs op z’n 80ste volop blijven werken: "1.350 euro pensioen na 61 jaar werken is lachwekkend"

ShowbizzIvo Pauwels werd afgelopen zaterdag 80 jaar, maar van uitbollen is nog geen sprake. De ‘Nonkel Jef’-acteur blijft de ene rol na de andere spelen. "Ik moet wel", zucht hij in Dag Allemaal.

155 reacties

  • Guy Paul Rassart

    6 jaar geleden
    tja ieder zijn levensstandaard , maar ik heb er maar 1200 € pensioen en kom goed rond
  • Lucie Detrixhe

    6 jaar geleden
    wij moeten het met veel minder doen en harder werken
  • Jo Armando

    6 jaar geleden
    Dat hem blij is,ik ken er met 800€ pensioen
  • Freddy Madou

    6 jaar geleden
    Velen zeggen hier het pensioen zou voor iedereen gelijk moeten zijn , wel ik vind van niet , iemand die 1000 euro pensioen krijgt vraag ik me toch af wat die in zijn leven gedaan heeft en ik spreek niet over zelfstandigen , ik spreek over loontrekkende , ik 45 jaar in de bouw gewerkt krijg 1560 euro netto in de maand en ben daar tevreden mee , ons huisje is afbetaald en voor de rest komen wij mooi rond , en in de bouw moet je niet slapen .
  • filip van den broecke

    6 jaar geleden
    tja, destijds heb wel eens een interview op tv gezien waar hij ook al zijn beklag deed over zijn pensioen en moest blijven werken. Twee of drie keer per week op restaurant gaan (wat hij schaamteloos toegaf jaren en jaren gedaan te hebben!) zit er sinds zijn pensioen niet meer in... ik moet nog dik 20jaren werken en kan me dat zelfs nu niet permitteren