ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Europa wil internationale klimaatdoelstellingen voor 2030 verhogen

De Europese Commissie is van plan de officiële klimaatdoelstellingen van de Europese Unie gevoelig te verhogen. De EU wil tegen 2030 de broeikasgassen laten afnemen met 45 procent. Nu is het voornemen nog om een reductie van 40 procent te realiseren.

23 reacties

  • Lodewijk Placklé

    6 jaar geleden
    Alleen Europa . De rest van de wereld doet niets . Wie houdt de milieumaffia voor de gek ?
  • Jens Peeters

    6 jaar geleden
    Het is nog niet eens bewezen dat wat extra co2 zo'n invloed heeft op het klimaat. Er was ooit zelfs een oerwoud op de zuidpool. Kunnen we ook alle actieve vulkanen ter wereld belasten wegens te hoge uitstoot?
  • frank willems

    6 jaar geleden
    Op de kosten van de gewone man ,want aan hun kapitaal kom je niet daarom zijn ze gekozenen van het volk.
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Het heeft geen zin dat de Europese Commissie zwaardere inspanningen eist, als onze inspanningen teniet worden gedaan door wat andere landen uitspoken. Als we de opwarming willen beperken, dan moet er maatregelen komen die ALLE landen moeten toepassen, en niet enkel de westerse industrielanden. De enige wereldleider die dit snapt, wordt door de main stream media weggehoond.
  • Jef Heffens

    6 jaar geleden
    En China doet gewoon verder met zijn massale luchtverontreiniging. Wat is Europa tegenover een land van 1 miljard inwoner dat gewoon massaal verder verontreinigd buiten enkele grote prestige projecten van vernieuwde energie die bedoeld is om onze markten te overspoelen met een groot deel gestolen kennis.