2008-01-23 00:00:00 SCHELLINKHOUT - Fietser over de dijk langs het IJsselmeer. ANP PHOTO XTRA KOEN SUYK
Volledig scherm
2008-01-23 00:00:00 SCHELLINKHOUT - Fietser over de dijk langs het IJsselmeer. ANP PHOTO XTRA KOEN SUYK © ANP XTRA

Genieten van zonnestralen nu het nog kan, wolken en opklaringen wisselen elkaar af

Namiddag zijn er afwisselend opklaringen en soms hardnekkige wolkenvelden, die lokaal nog een buitje kunnen produceren. Het is vrij warm, met maxima rond 22 of 23 graden aan de kust en op de Ardense hoogten en rond 26 graden in Belgisch Lotharingen. In het centrum verwacht het KMI 24 of 25 graden. 

3 reacties

  • Koenraad Verstraeten

    6 jaar geleden
    Komkomkom, beste mede-lezers. We hebben een zomer van bijna 3 maand achter de rug en DAT was al een hele poos geleden. Voor alles is zijn tijd. En zelfs in sept/okt kan er nog wel eens een 'indian summer' worden uitgeknepen. En dàn mag het gerust gaan winteren. Maar dan ook met en grote 'W', hé!! En zo geen 'platte mus, hoor! Elk seizoen hier heeft zo zijn charme.
  • Jaak Meyers

    6 jaar geleden
    Woon maar eens op een appartementje waar de temperatuur al 5 maanden niet onder de 25 graden is gegaan, ook 's nachts niet. Je zal niet meer roepen om meer zon. De rijke stinkerts kunnen zich natuurlijk airco veroorloven.
  • Pedro Vanbesien

    6 jaar geleden
    Wat hebben die weermannen ons allemaal wijs gemaakt! We zouden een zomer hebben tot in oktober en nu spreekt man al dat het eerste herfstweer voor de deur staat. Die weermannen , wel die moet je echt niet geloven, ze zijn zoals onze politiekers, veel beloven, maar daar blijft het dan.