Bekende crimineel achter stuur van auto die mama en kindjes aanreed in Sint-Niklaas: bestuurder (21) zonder geldig rijbewijs aangehouden

De 21-jarige autobestuurder die gisteren het dodelijke ongeval in Sint-Niklaas veroorzaakte, is aangehouden. Dat is bevestigd aan VTM NIEUWS. De jongeman wordt aangeklaagd voor onopzettelijke doding, vluchtmisdrijf, onopzettelijke slagen en verwondingen en rijden zonder geldig rijbewijs. De bestuurder reed op de Antwerpse Steenweg een vrouw en haar twee kinderen aan. Het jongste dochtertje stierf ter plaatse.

494 reacties

  • LUC DEFORCE

    6 jaar geleden
    Veroordeeld voor levenslang dat kost fortuinen aan de maatschappij dat betaald is door ons,maar ja zo zit onze maatschappij in elkaar EEN TWEEDE KANS GEVEN ,degene die dood zijn hebben ook geen tweede kans gekregen.
  • Leonard Tonnelier

    6 jaar geleden
    Doe wat ge moet doen bij de verkiezingen. Dan kan dit niet gebeuren.
  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Vermoedelijk en ik hoop zal hij moeten verschijnen voor rechter Dhondt, en wees gerust die krijgt daar de max straf, maar vergeet niet dit is Politierechtbank en de maximum dat hij kan krijgen is 5 jaar, meer kan en mag de rechter niet geven, tenzij hij nog voorwaardelijke gevangenisstraffen heeft staan worden die erbij geteld. Mijn prognose levenslang rijverbod en 5 jaar eff gevangenis.en uiteraard boete.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Alweer heeft onze falende justitie bloed aan de handen!!!!! Men moest de rechter, die ervoor zorgde dat deze crimineel vrij rondreed terwijl hij in feite in de gevangenis moest zitten, aanklagen en berechten (door een echte rechter of door een volksjury)! Het wordt echt HOOG TIJD dat justitie in België hervormd wordt, WEG met linkse wereldvreemde rechters!!!!!
  • Bart Versmissen

    6 jaar geleden
    Criminelen hebben geen rechten, enkel plichten. Dus laat zijn gezicht maar zien in de media. Dan weet heel België wie hij is.