Rv
Volledig scherm
© Rv

Hardhandige arrestatie: agent slaat met vlakke hand in gezicht van meisje

GeweldIn het Verenigd Koninkrijk is de nodige commotie ontstaan rond de hardhandige arrestatie van een veertienjarig meisje. Op de beelden is te zien hoe een van de agenten met de vlakke hand in haar gezicht slaat. Sommigen vinden nu dat hij ontslagen zou moeten worden, anderen oordelen dat de forse aanpak gerechtvaardigd was.

33 reacties

  • cracco raymond

    6 jaar geleden
    wie niet horen wil moet voelen.
  • Ludovic De Beuckeleer

    6 jaar geleden
    Rebecca Tanghe het is de fout van de ouders die veel te laks zijn in de opvoeding van hun kinderen , en dan moeten andere die corrigeren met het gevolg dat mensen zoals u hun gal uitspuwen op de orde diensten . ik vind het goed gedaan van die britse agent.
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    Legerdienst terug invoeren (m en v) zou helpen om ze terug een beetje respect te leren voor allerlei mensen die zich bezighouden met het beschermen van HUN veiligheid en gezondheid. Ze zullen daar wel keiharde kerels en dames moeten inzetten om deze lost generation terug op het goede spoor te krijgen.
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    goed gedaan, wel wat hard, maar ze zoekt het zelf !
  • Marc Geerts

    6 jaar geleden
    Wat een platte mussen, ze kunnen een 14jarige nog niet de baas zonder klappen te geven. En die moeten instaan voor onze veiligheid. Laat me niet lachen taffeleers.