Limburg Smaakt Naar Meer: toast met gebakken champignons en Limburgse perenstroop

Toast gebakken champignons saai? Niet in deze versie met Limburgse perenstroop en kruidenkaas. Het ideale hapje tijdens een apéro.

mal

Klaar in 20 minuten

Ingrediënten (2 personen)

100 g champignons1 teentje knoflookeen klontje boterpeperzout4 sneetjes brood200 g roomkaas50 g veldsla1 el walnotenolie3 el perenstroop

Bereiding

Snijd de champignons in plakken en pers de knoflook.Smelt de boter in een braadpan. Voeg de knoflook 1 minuut toe en doe vervolgens ook de champignons in de pan. Bak ongeveer 10 minuten op middelhoog vuur en kruid goed af met peper en zout.Rooster het brood of bak het in een pan met wat boter. Smeer de roomkaas op het brood en strooi er de champignons over.

Garneer met peper uit de molen, de veldsla, walnotenolie en perenstroop.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer