Harrison Ogle.
Volledig scherm
Harrison Ogle. © Rv

Getergd keepertje (9) krijgt er elf om de oren. Maar dan nog gaat zijn debuut heerlijk viraal

Time-outOnderstaande videobeelden van Harrison Ogle zijn aan een reis rond de wereld bezig. De 9-jarige knaap maakte vorige week zijn debuut bij zijn nieuwe ploeg, de U11 van MDS Beighton Falcons uit Sheffield, en verloor daarbij kansloos met 11-0. Zijn papa besloot om enkele beelden uit die wedstrijd op sociale media te gooien om hem te troosten en de steun die Harrison daar krijgt, is immens.

7 reacties

  • Sacha VL

    6 jaar geleden
    En gelijk heb je! Uitslag speelt geen rol. Als kinderen hetgeen ze doen, graag doen dan is dat het belangrijkste. Talent heb je of heb je niet, dat mag jouw speelplezier niet in de weg staan ;-) blijven doorgaan jongeman!
  • Eddy Vervaet

    6 jaar geleden
    Ook meegemaakt als piepjong keepertje bij het al lang ter ziele gegane SK Ledeberg.18-0 of zoiets.We speelden maar met 9 tegen de 1ste Ganda Sparta.Het jaar nadien speelden we er 0-0 en pakte ik in blessuretijd nog een penalty!Waar is de tijd...
  • Koen Leemans

    6 jaar geleden
    Mijn eerste match (als linksback) 1-13 de boot in, een bal van de doellijn willen halen maar die ging naar de verkeerde kant. Moederlief toch zo fier.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Precies beter dan diene van Brugge.
  • Marc Lehaen

    6 jaar geleden
    Ken eigenlijk niets van voetbal maar denk dat je wint of verliest als team en dat uiteindelijk voor de einduitslag de ganse ploeg verantwoordelijk is......denk ik...