ANP
Volledig scherm
© ANP

Koe die jongetje (7) doodde in Nederland viel doelbewust aan

De koe die gisteravond de dood veroorzaakte van een 7-jarig Nederlands jongetje bij het Zeeuwse Meliskerke, heeft het kind doelbewust aangevallen. Dat blijkt volgens de politie uit verklaringen van getuigen. 

9 reacties

  • Jonathan Van hoorebeke

    6 jaar geleden
    Snap niet dat je een kind van 7 jaar alleen bij dat dier laat. Geen controle niks nada!
  • Thibault Derese

    6 jaar geleden
    Ik zie hier rare reacties, maar mss heeft de jongen het beestje uitgedaagd? Tzou zeker niet de 1ste keer zijn.
  • Benny Vandervelde

    6 jaar geleden
    Nee, de mensen (in dit geval kinderen) moeten gewezen worden op de gevaren die zulke beesten met zich mee brengen. Ik ben dan ook voorstander voor een verbod van paarden op de rijweg. Een paard hoort thuis op een weide, natuurpark, manege, bos of op een bord. Niet op de rijweg!
  • mieke jansens

    6 jaar geleden
    wat heeft dat jongetje ooit met de koe gedaan ....?
  • Frank Bolle

    6 jaar geleden
    Dat dier moet afgemaakt worden.
  1. In de val gelokt met een mailtje over Trump: zo konden Chinese hackers ook toegang krijgen tot Belgische computers
    PREMIUM
    5

    In de val gelokt met een mailtje over Trump: zo konden Chinese hackers ook toegang krijgen tot Belgische computers

    Het is de Amerikaanse overheid menens in de strijd tegen de Chinezen die ook de computer van enkele Belgische politici - onder wie commissievoorzitter Els Van Hoof - hackten. Wie met een gouden tip de Amerikanen naar 7 geïdentificeerde leden van hackerscollectief APT31 kan leiden, krijgt een beloning van liefst 10 miljoen dollar. Wat hebben die Chinese hackers dan allemaal op hun kerfstok? En hoe konden zij onze Belgische parlementairen in verlegenheid brengen?
  2. Hooggerechtshof VS buigt zich in monumentale zaak over onschendbaarheid Trump: “Zonder immuniteit geen presidentschap mogelijk zoals we dat nu kennen”
    Update

    Hoogge­rechts­hof VS buigt zich in monumenta­le zaak over onschend­baar­heid Trump: “Zonder immuniteit geen president­schap mogelijk zoals we dat nu kennen”

    Het Amerikaanse Hooggerechtshof buigt zich sinds vandaag over de vraag of Donald Trump strafrechtelijk vervolgd kan worden voor zijn handelen als president. “Zonder presidentiële immuniteit tegen strafrechtelijke vervolging kan er geen presidentschap zijn zoals wij dat nu kennen”, zei de advocaat van de oud-president vandaag in de rechtbank. Hoewel het de vraag is of Trump kans maakt de zaak te winnen, lijkt hij met het proces vooral tijd gewonnen te hebben.