Na de vergaderingen nam Somers zijn collega-lijsttrekkers mee op fietstocht doorheen Mechelen.
Volledig scherm
Na de vergaderingen nam Somers zijn collega-lijsttrekkers mee op fietstocht doorheen Mechelen. © OPENVLD

Liberalen hebben hoge ambities: "Minstens verdubbeling" van blauwe burgemeesters in centrumsteden

De liberalen trekken met een duidelijke ambitie naar de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. Het aantal burgemeesters in de centrumsteden moet "minstens verdubbelen", van twee naar vier dus. Open Vld wil ook in meer dan de helft van die steden mee aan het roer zitten. "We moeten écht ambitieus durven zijn", zegt voorzitster Gwendolyn Rutten. 

31 reacties

  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Ah ,ja we onthouden , geen belastingverhoging alleen maar meer heffingen, en duurdere facturen of nu is onze geldbeugel leeg op de twintigste van de maand . Bij de vorige regering was dat nog op de vijfentwintigste.Nieuwe slogan "gewoon alles wat duurder maken""
  • Johan Emmers

    6 jaar geleden
    VLD verdedigd enkel de oude rijken, NVA verdedigd enkel de grote bedrijven en de hele linkse bende van Groen, CD&V, SPa en PVDA verdedigd enkel de vreemdelingen. Wat blijft er dan nog over ? Juist ja, de partij waar al deze vooraf genoemden nooit mee willen samenwerken. Zo beland de kiezer steeds weer bij dezelfde verraders en plunderaars. Waarom nog gaan stemmen ?
  • Anne Callebaut

    6 jaar geleden
    De Partij van de graaiers ,zie naar Verhofstadt nooit genoeg. Zie wat er in onze steden gebeurd,de opgang van de Islam en toch blijven ze voort slapen en doet er die partij iets aan :NEE.
  • johan vankeirs

    6 jaar geleden
    Dromen zijn dikwijls bedrog.Denken de liberalen nu echt dat de mensen dom blijven of zijn ze zelf de pedalen kwijt.
  • Greta Van de Vyver

    6 jaar geleden
    dromen mag !