Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Mathias Mariën

Transmigrant schopt en slaat agenten in Zeebrugge tijdens politieactie

Tijdens een politieactie gericht op transmigranten heeft een 18-jarige Marokkaan geweld gebruikt bij zijn arrestatie. Dat melden de Brugse lokale politie en het parket West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Een politieagent werd in het gezicht geslagen, een andere agent kreeg een stamp tegen zijn been.

35 reacties

  • Alexander Permentier

    6 jaar geleden
    Wat doen die marokanen hier? Is dit ook een risico land, of is het zo dat ze weten dat er hier geld te rapen valt zonder er maar iets voor te doen, en voor hem is terugkeren een vernedering, en dat is de hoofd factor om hier te blijven, en dat begrijpt onze regering niet, en zeker Mr Franken niet...ook hier verdienen anderen zoals advocaten die aan dit circuit ook hun boterham verdienen, ook al pleiten ze pro deo, de belasting betaler doet zijn bijdrage
  • Dean Vanbosch

    6 jaar geleden
    Vlaams Belang boven !!
  • Johan Emmers

    6 jaar geleden
    Wat zei die geschifte rechter onlangs ook weer tegen die afgetuigde politieman ? Ah ja, dat zijn de risico's van het van het vak... België op zijn best ! Daar is maar 1 oplossing voor: massaal stemmen op de enige partij die daar iets aan WIL doen !
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Geen paniek, Diane Bernaerts gaat ons dadelijk komen uitleggen hoe dat de agenten hun eigen schuld is, dat alle vluchtelingen allemaal sukkelaars zijn en dat ze er zelf niet aan kunnen doen dat ze hun emoties en agressie niet in bedwang kunnen houden.
  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    Wel....er komen nog 150 miljoen gelukszoekers na de ondertekening van Marrakech in Marokko. En als Turkije ineen stort komen daar vandaan nog eens 50 miljoen naar Europa. Dat u het weet en er rekening mee houdt dat het nog veel erger gaat worden.