Familie ontroostbaar na dodelijke aanrijding in Sint-Niklaas: "Dit mag niet meer gebeuren"

De familie van de slachtoffers van het ongeval in Sint-Niklaas reageren verslagen. “Ze moeten ervoor zorgen dat dit niet meer kan gebeuren”, zegt de zoon van de moeder aan VTM Nieuws. Bij het ongeval stierf een meisje van vijf, haar zusje (8) raakte zwaargewond. Hun moeder vecht nog voor haar leven. De vader van het gezin verbleef in Afrika, maar is onderweg naar België.

54 reacties

  • Willy Masson

    6 jaar geleden
    Zoals altijd veel commentaar van de mensen die mee verantwoordelijk zijn dat er verl te laks word opgetreden. Bedrieg u eigen en stem vooral progressief . Afschaffen wet Lejeune , gevangenissen bij voor volwassenen en jeugddeliquenten capaciteit10,000 man ,verbeurd verklaring alle bezittingen ,aansprakelijkheid ouders verhogen. Zo pak je die bende aan en niet door te pamperen en 20 kansen te geven,
  • André Gijbels

    6 jaar geleden
    Van een steen kan men niks van pakken
  • Vandamk

    6 jaar geleden
    Een verwarde Nederlandse angolees, waarschijnlijk moeilijke jeugd gehad. Waar ik vooral van opkijk is dat er nog geen rellen zijn uitgebroken.
  • Staf Vandoorne van pierre de garde

    6 jaar geleden
    Dodelijk ongeval met wagen zonder rijbewijs. Dat moet moord worden net als met wapen zonder vergunning rondlopen
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Sterkte voor de getroffen familie, het zal je maar overkomen. Dit verdient niemand. Ivm de chauffeur, gewoon brechten voor racistische moord, het niet bieden van hulp, enz. Maar alles zo zwaar mogelijk zodat hij nooit meer vrij komt.