Marissa, die 22 weken zwanger is, werd zwaar toegetakeld.
Volledig scherm
Marissa, die 22 weken zwanger is, werd zwaar toegetakeld. © Screenshots RTV Oost

Zwangere Marissa (20) zwaar toegetakeld door American Stafford: "Het bloed spoot eruit"

DierenEen Nederlandse die 22 weken zwanger is, zal zich een bezoekje aan kennissen nog lang herinneren. De vrouw werd aangevallen door de American Stafford van het gezin van zodra ze er binnenkwam. Ze hield er tientallen hechtingen aan over, en haar haar moest afgeknipt worden. "Met de baby is gelukkig alles ok."

42 reacties

  • Ronald Boudewijns

    6 jaar geleden
    De meesten kennen “staffords” alleen van horen zeggen, ik denk zelf dat ze er niks van kennen, maar commentaar geven? als ik met mijn staffordje ga wandelen vragen de meesten zoals al die kenners en “rechters” hieronder welk ras dat is omdat die zo “mensvriendelijk” is , dat kunt ge van veel (dieronvriendelijke) mensen “niet” zeggen......
  • Glenn-Asja Mer

    6 jaar geleden
    liever 5 pitbulls in mn kot dan 5 keffers !
  • Silvia Flawinne

    6 jaar geleden
    Wij hebben een malthezer en hij is niet te vertrouwen. Wanneer er bezoek komt verwittig altijd de mensen en neem hem bij mij. Ken je hond, daar begint alles mee.
  • Ronald Boudewijns

    6 jaar geleden
    Kelly Cleynen..En verklaar vooral de MENSEN niet als heilige want van die soort bestaan er ook zovele verhalen!!! en dat ligt ook vaak aan de opvoeding...
  • Lies De Vuyst

    6 jaar geleden
    @Stef Se Bruyne dit soort verhalen is niet schokkend of spectaculair genoeg om in het nieuws te verschijnen. En labrador en golden retriever staan hoger in de lijst van bijtgrage honden dan staffords en pitbulls.